Tel: +31 314645401 | contact@extensalighting.se (vänligen skriv ditt email på engelska)

              

Orderinformation

Leveranstid till Sverige

När du har genomfört din beställning, så skickas dina varor till Sverige inom 3 till 4 veckor. Exakt leveranstid är inte tillgänglig för internationella leveranser. Ditt lokala leveransföretag kommer att försöka leverera din beställning två gånger och sedan lämna en avi vid närmaste upphämtningscenter.

Vi levererar till Sverige

Fri Frakt.

Hur beställer du?

Beställ och betala online eller kontakta oss och få ett priserbjudande via email.

Betalningsmetoder

Våra betalningar går genom PayPal. Du behöver inte skapa ett PayPal-konto för att betala med ditt kreditkort. När du har fyllt i din adress så länkas du vidare till PayPals hemsida. Där kan du betala med ditt kredit- eller betalkort (utan ett PayPal-konto). Du kan även välja att betala med ditt PayPal-konto. Vi tar inte emot kreditkortsbetalningar över telefon eller email.

Hur betalar jag via banköverföring?

När du har fyllt i din leveransadress och övrig orderinformation så kan du välja "Betalning via banköverföring". Vi blir då varse om din order. Var vänlig kontakta oss via email när du har färdigställt din banköverföring så att vi kan kontrollera den. När vi har tagit emot din betalning, så påbörjar vi målningen. Nedan hittar du vår bankinformation:

Kontonamn: WiPo Tuindeco & Techniek V.O.F
IBAN: NL54RABO 0370029542
SWIFT/BIC: RABONL2U
Referens: fyll i ditt ordernummer som referens

10 års garanti

Vi erbjuder 10 års garanti för tillverkningsdefekter på alla våra lyktstolpar och lykthus (vissa företag erbjuder ingen garanti på lykthus). Läs mer.

Är du egenföretagare?

Om du köper produkter via ditt företag, skickar vi en offert som exkluderar 21% nederländsk moms efter det att vi har mottagit ditt moms-nummer. Alla våra priser inkluderar 21% nederländsk moms.

Flexibel återlämningspolicy

Vi garanterar allt vi säljer. Om du inte är nöjd med ditt köp, så kan du skicka tillbaka varan inom 14 dagar för utbyte eller pengarna tillbaka.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss via contact@extensalighting.se Vänligen skriv ditt email på engelska eftersom vi enbart talar engelska och nederländska. Vi svarar på alla förfrågningar inom 12 timmar – även på kvällar och helger!
Or call us during working hours: +31 314 645401 (quotations are only given by email).