E260. LED glödlampa klassisk 7W (ersätter 60W)

Användning: passar i alla Extensa-lampor
Ersätter: denna glödlampa ersätter 60W
Färgkod: 827 (varm vit)
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 806 lm
Kapstativ: E27

Klassiska glödlampor med klassisk glödlampa kombinerar de bekanta formerna av klassiska glödlampor med fördelarna med den långvariga LED-tekniken. De levererar vackert, dekorativt vitt vitt ljus och sparar ungefär 90% på energikostnader jämfört med traditionella glödlampor.

Tillgängligt: I lager

170 SEK
Leveranskostnader till Sverige

Under 10 kg: 500 SEK
10 till 30 kg: 750 SEK
30 till 70 kg: 1250 SEK
Över 70 kg: 2850 SEK

Betala efter leverans med Klarna.

Få dina varor först. Betala senare. Välj Betala senare med Klarna i kassan när du shoppar med oss.

30 dagars pengarna tillbaka garanti, inga frågor ställs!

Vi erbjuder 30 dagars pengarna tillbaka garanti, inga frågor ställs! Inte tillfredsställd? Skicka din beställning tillbaka till vår butik så återbetalar vi dig för hela beställningsbeloppet.
Produktbeskrivning
Mer information
Detaljer
 
Monteringstips

MonteringstipsOm du inte vet exakt hur du ska montera upp våra lyktstolpar, så rekommenderar vi att du anlitar en kvalificerad elektriker. Vi kan inte ta något ansvar för felaktiga monteringar. Nedan finns några monteringstips. Du kan alltid kontakta oss för vägledning och råd.

Betongfundament

Betongfundamentet bör minst vara 40 x 40 x 40 cm. Beroende på marktyp kan dessa mått vara mer om marken är mjuk. Vi tillhandahåller inga mallar eftersom hålen inte är på exakt samma ställe för alla produkter. Det bästa sättet är att gjuta betongblocket, märka ut hålen och sen borra hål i betongblocket för att sedan fästa lyktstolpens bas med 3 expanderskruvar. De flesta hål för expanderskruvar är 12mm, så du kan använda 10mm stora expanderskruvar. Expanderskruvarnas minimilängd bör vara 12 cm.

Kabeldragning av lyktstolparna och vägglyktor

Elkablar ingår ej. Vi rekommenderar att anslutningen kopplas med 3 x 1,5 mm2 kabel (P1-N-Pe).

Hur du sätter ihop lykthuset

Här finns två manualer med instruktioner om hur du sätter ihop lykthuset:

Manual för 4-kantigt lykthus
Manual för 6-kantigt lykthus

Montering av glasskivor

Sätt i glasskivorna efter att du helt har monterat ihop lykthuset. Titta på den här videon om hur glasskivorna sätts i: videolänk

Hur du undviker att glasskivorna gnisslar

Du kan placera en droppe silikongel på glasets överkant mot lykttaket för att undvika glasgnissel. Undvik att försegla glaset helt eftersom det då kan uppstå fuktproblem. En droppe silikongel är tillräckligt för att undvika gnissel.

Jordning

Du kan borra ett hål i stolpens bas, slå i ett M5-skruvhuvud och fästa jordkabeln på skruvhuvudet.

Hur trär du kabeln igenom armarna på väggkonsoler?

Använd en dammsugare och sug igenom ett tunt rep (fiskelina) genom hålen på väggkonsolen. Fioltråd fungerar oftast inte eftersom produkterna är handgjutna och tunnelns insida inte är slät.

Fattning

Vi levererar en E27 standard skruvfattning för lampor på upp till 60 watt. Du kan byta ut vår skruvfattning mot en bajonettfattning. Om du vill använda en glödlampa på mer än 60 watt så bör du köpa en porslinsfattning.

Kopplingsdosa

Basen på våra lyktstolpar är ihålig och du kan montera en kopplingsdosa inuti basen.